Σεισμοσ Τωρα Ηράκλειο : Σεισμοσ Κρητη Τωρα / Isxyros Seismos Twra Tarakoynhse Thn : Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ.

Σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο κρήτης. Σεισμός 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Σεισμός 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη στις 9.17. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ.

Κοντά στην άρβη το επίκεντρο. Σεισμοσ Τωρα Κρητη - ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ' 3.7 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Σεισμοσ Τωρα Κρητη - ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ' 3.7 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ from www.pagenews.gr
Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο ηράκλειο της κρήτης. Σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο κρήτης. Στο δρόμο βρίσκονται όλοι οι κάτοικοι του ηρακλείου, από το κέντρο της πόλης, μέχρι και τα χωριά, καθώς ο εγκέλαδος χτύπησε με μεγάλη . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Σεισμός μικρής έντασης στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμός 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη στις 9.17. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους μιας και έχει σημειωθεί μεγάλος αριθμός . Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο.

Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ.

Σεισμός 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους μιας και έχει σημειωθεί μεγάλος αριθμός . Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο ηράκλειο της κρήτης. Σεισμός 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη στις 9.17. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Σεισμός μικρής έντασης στο ηράκλειο κρήτης. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, . Κοντά στην άρβη το επίκεντρο. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο κρήτης. Στους δρόμους οι κάτοικοι του ηρακλείου. Στους δρόμους βγήκαν οι κάτοικοι στο ηράκλειο.

Σεισμός 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη στις 9.17. Κοντά στην άρβη το επίκεντρο. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους μιας και έχει σημειωθεί μεγάλος αριθμός . Σεισμός 4,1 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της άρβης. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής .

Κοντά στην άρβη το επίκεντρο. Σεισμοσ Τωρα Î'θηνα - Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την
Σεισμοσ Τωρα Î'θηνα - Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την from www.newsit.gr
Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο ηράκλειο της κρήτης. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους μιας και έχει σημειωθεί μεγάλος αριθμός . Σεισμός μικρής έντασης στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμός 4,1 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της άρβης. Στη συνέχεια εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού, ανέφερε ότι θα τους επισκεφτεί ή τώρα ή όταν ξανάρθει ενώ συμπλήρωσε ότι θα . Σεισμός 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη στις 9.17. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, .

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο.

Σεισμός μικρής έντασης στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμός 4,1 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της άρβης. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο ηράκλειο της κρήτης. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους μιας και έχει σημειωθεί μεγάλος αριθμός . Στη συνέχεια εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού, ανέφερε ότι θα τους επισκεφτεί ή τώρα ή όταν ξανάρθει ενώ συμπλήρωσε ότι θα . Σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, . Σεισμός 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη. Σεισμός 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη στις 9.17. Στους δρόμους βγήκαν οι κάτοικοι στο ηράκλειο.

Σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο κρήτης. Σεισμός 4,1 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της άρβης. Κοντά στην άρβη το επίκεντρο. Στη συνέχεια εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού, ανέφερε ότι θα τους επισκεφτεί ή τώρα ή όταν ξανάρθει ενώ συμπλήρωσε ότι θα . Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ.

Σεισμός 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη. Σεισμοσ Τωρα Κρητη - ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ' 3.7 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Σεισμοσ Τωρα Κρητη - ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ' 3.7 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ from www.pagenews.gr
Στο δρόμο βρίσκονται όλοι οι κάτοικοι του ηρακλείου, από το κέντρο της πόλης, μέχρι και τα χωριά, καθώς ο εγκέλαδος χτύπησε με μεγάλη . Κοντά στην άρβη το επίκεντρο. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους μιας και έχει σημειωθεί μεγάλος αριθμός . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Σεισμός μικρής έντασης στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο κρήτης. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο ηράκλειο της κρήτης. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, .

Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti.

Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Σεισμός 4,1 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της άρβης. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, . Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο ηράκλειο της κρήτης. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους μιας και έχει σημειωθεί μεγάλος αριθμός . Σεισμός 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη. Στο δρόμο βρίσκονται όλοι οι κάτοικοι του ηρακλείου, από το κέντρο της πόλης, μέχρι και τα χωριά, καθώς ο εγκέλαδος χτύπησε με μεγάλη . Στους δρόμους οι κάτοικοι του ηρακλείου. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Σεισμός μικρής έντασης στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο κρήτης.

Σεισμοσ Τωρα Ηράκλειο : Σεισμοσ Κρητη Τωρα / Isxyros Seismos Twra Tarakoynhse Thn : Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ.. Σεισμός 4,1 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της άρβης. Στους δρόμους βγήκαν οι κάτοικοι στο ηράκλειο. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, . Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Σεισμός 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη στις 9.17.